Eline Storsæter og Grete Helgebø har begge fått jobb i Agderposten.
Eline Storsæter og Grete Helgebø har begge fått jobb i Agderposten.

Agderposten ansetter to stykker - henter tidligere redaktør fra konkurrent

To journalister får fast jobb i avisen som holder til på Sørlandet.

Publisert Sist oppdatert

Journalistene Grete Helgebø (30) og Eline Storesæter (25) er ansatt i Agderposten. Det skriver avisen i en pressemelding.

– Vi er veldig fornøye med å ha styrket laget vårt med to dyktige reportere som også kjenner lokalmiljøet og landsdelen godt, sier sjefredaktør Katrine Lia i Agderposten.

Grete Helgebø kommer til Agderposten fra stillingen som ansvarlig redaktør i Arendals Tidende. Hun har i vår vært gjennom en rettssak mot sin tidligere arbeidsgiver, etter at hun mente hun ble ulovlig tilsidesatt i sin rolle som redaktør.

Eline Storsæter har vært engasjert i Agderposten i et års-vikariat, og har bakgrunn fra Gimlekollen i Kristiansand.

- Agderposten skal ha lokal forankring øst i Agder. Med Grete og Eline i redaksjonen, er vi trygge på at vi har fått på plass to reportere med et godt kildenett, teft for de gode sakene og med et digitalt blikk som vil styrke vår posisjon på digitale flater, sier Lia.

Eline Storsæter ble fast ansatt i Agderposten i februar i år.

- Gjennom den tiden hun har vært en del av Agderpostens redaksjon har hun vist imponerende fremgang, og er allerede blitt en av redaksjonens digitale spydspisser, sier Katrine Lia.

Grete Helgebø var en av landets yngste lokalavisredaktører da hun ble hentet til stillingen som redaktør i Arendals Tidende for snart åtte år siden. Hun har også bakgrunn som reporter og nyhetsoppleser i NRK P3 og P1.

Helgebø starter fulltid i Agderposten fra 1. mai.

- Grete Helgebø har ett godt nettverk i Arendal. Hun har en utrolig spennende bakgrunn, og vi tror hun kommer til å gjøre en strålende jobb som en del av et større reporterteam i Agderposten, sier Lia.

Powered by Labrador CMS