22/09/2022 / Oslo / Førti-ish - Ny podcast med Marthe Spurkland og Kristine Hellesland. Torshov.
22/09/2022 / Oslo / Førti-ish - Ny podcast med Marthe Spurkland og Kristine Hellesland. Torshov.

Aftenposten lanserer podkast om å være kvinne midt i livet

Programleder Marte Spurkland får hver fredag av sin gode venninne Kristine Hellesland der de skal diskutere det å være «førti-ish» i ny podkast.

Publisert Sist oppdatert

Fredag 30. september har Aftenposten premiere på sin nye podkast om å være kvinne midt i livet. Programleder er Marte Spurkland.

– Den siste tidens debatt om temaer knyttet til kvinners aldring og overgangsalder, viser hvor tabubelagt og kontroversiell denne livsfasen kan være, sier Spurkland i en pressemelding.

– Noen sider av aldring verdsetter vi. Erfaring er bra. Men den skal helst pakkes inn i en kropp og et utseende som ikke ser ut som at har vært ute så mange vinternetter.

Ifølge pressemeldingen vil den ukentlige podkasten gå innom flere forskjellige temaer som hormoner, midjefett, samliv, rynker, tørr vagina, dating og dødsangst.

– Norske podkaster retter seg fortsatt i stor grad mot en ung målgruppe. Med denne ønsker vi å fylle et hull i markedet med en podkast til damer på førti-ish. Dette er en stor lyttergruppe som fortjener en podkast som er laget bare til dem, sier Ulla Kristine Rafaelsen som er produsent for underholdningspodkaster i Aftenposten.

Powered by Labrador CMS