Sigrid Gausen blir politisk journalist i Aftenposten.
Sigrid Gausen blir politisk journalist i Aftenposten.

Sigrid Gausen blir politisk reporter i Aftenposten: – En barndomsdrøm som går i oppfyllelse

– Sigrid er et journalistisk talent som på kort tid har vist at hun har en teft for politiske nyheter, sier avisens nyhetsredaktør.

Publisert Sist oppdatert

Sigrid Gausen (26) ansatt som ny politisk reporter i Aftenposten. Det skriver avisen til Medier24 i en pressemelding mandag morgen.

Aftenpostens nyhetsredaktør, Tone Tveøy Strøm-Gundersen, skryter av nysigneringen.

-Sigrid er et journalistisk talent som på kort tid har vist at hun har en teft for politiske nyheter. Vi er inne i et spennende valgår og er veldig glade for å ha Sigrid med på laget, sier Strøm-Gundersen.

Gausen er fra Surnadal i Møre og Romsdal. Hun har journalistisk bakgrunn fra NRK, Dølen og Bergens Tidende. Fra årsskiftet har hun vært vikar i politisk gruppe i Aftenposten.

-Å få jobb i Aftenposten er en barndomsdrøm som går i oppfyllelse. Jeg har allerede lært utrolig mye av de flinke som jobber her, så jeg gleder meg til fortsettelsen. Aftenposten har et unikt fokus på forklarende journalistikk, som er spesielt viktig i politiske nyhetssaker.

– Jeg håper jeg kan bidra med journalistikk som kan gjøre det lett for lesere, kanskje spesielt unge lesere, å engasjere seg i politisk stoff, sier Sigrid Gausen.

Powered by Labrador CMS