Arnhild Aass Kristiansen og Birgitte Iversen.
Arnhild Aass Kristiansen og Birgitte Iversen.

Arnhild Aass Kristiansen (42) og Birgitte Iversen (46) er nye Oslo-reportere for Aftenposten

Aftenposten forsterker Oslo-redaksjonen med rutinerte reportere.

Publisert Sist oppdatert

Arnhild Aass Kristiansen (42) og Birgitte Iversen (46) er ansatt som politiske journalister i Aftenpostens nye Oslo-redaksjon.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på [email protected]

Aas Kristiansen hentes fra Dagbladet, mens Iversen kommer fra jobb i NTB.

Begge gleder seg til den nye utfordringen.

– Aftenpostens Oslo-satsing er en så spennende mulighet at jeg måtte forsøke å hekte meg på. Både fordi Oslo-politikken har vært underdekket lenge og fortjener langt større oppmerksomhet, og fordi dette er byen min, som jeg har et stort engasjement og hjerte for. Jeg gleder meg til å jobbe med alle de flinke folkene i Aftenposten og få komme tettere på leserne enn man vanligvis gjør i et nyhetsbyrå, sier Iversen.

– Aftenpostens kvalitetsjournalistikk har alltid imponert meg. Den ambisiøse Oslo-satsingen er et prosjekt jeg har stor tro på, og som det skal bli utrolig spennende å få være med på å forme. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Aftenpostens dyktige politiske journalister, sier Aass Kristiansen.

Nyhetsredaktør i Aftenposten, Tone Tveøy Strøm-Gundersen, sier dette om nyansettelsene:

– Birgitte og Arnhild utmerker seg med gode kildenettverk og et stort engasjement for utviklingen i Oslo. Vi har store forventninger til hvordan de vil forme vår politiske journalistikk, som vi vet det er stor interesse for hos leserne våre, sier hun.

Powered by Labrador CMS