Danske Watch Medier kjøper seg opp i det tyske markedet.

Watch Medier kjøper tysk finansmedium

Det danske mediekonsernet Watch Medier kjøper seg opp i det tyske markedet,

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Watch Medier fortsetter sin tyske ekspansjon med oppkjøpet av Versicherungsmonitor, en av de største nettavsene innenfor forsikringsbransen.

Det danske konsernet eier allerede nettavsen FinanzBusiness, som dekker den tyske banksektoren. Med den nye avtalen vil Watch Medier overta 70 prosent av eierskapet i Versicherungsmonitor, mens grunnlegger Herbert Fromme beholder de resterende 30 prosentene. Fromme fortsetter også som administrerende direktør og sjefredaktør.

«Vi er imponert over det Herbert Fromme og teamet hans har skapt basert på uavhengig og kompromissløs journalistikk. Vi er stolte over å kunne bidra til den videre utviklingen av Versicherungsmonitor til fordel for både eksisterende og nye lesere», opplyser Anders Heering, administrerende direktør og sjefredaktør i Watch Medier i en pressemelding.

Versicherungsmonitor ble grunnlagt i 2013 og har siden etablert seg som det ledende digitale mediet om den tyske forsikringsbransjen. Versicherungsmonitor er basert i Köln og har 15 ansatte.

I Danmark publiseres 15 nisjemedier med fokus på de viktigste næringene i dansk næringsliv. I Norge har mediehuset startet opp mediene FinansWatch, EiendomsWatch og AdvokatWatch.

Powered by Labrador CMS