Utviklingsredaktør i VG, Øyvind Brenne.

Slutt for VGD

Fredag 2. desember er det slutt for forumet VGs debattforum VGD.

Publisert

Mandag 28. november klokken 14.00 ble det lagt ut en melding på VGs debattforum VGD med tittelen «VGD.no stenger».

I meldingen står det at det er krevende tider, neo som også har truffet VGD.no.

«VGD har opplevd en god vekst de siste årene, men det har dessverre ikke vært nok for å dekke kostnadene. Når alt kom til alt så betyr det at vi nå dessverre må legge ned tjenesten.» står det.

I meldingen kommer det fram at forumet holder åpnet for skriving på dagtid fram til tirsdag kveld 29. november. Da blir forumet stengt for skriving av nye innlegg, men kan fortsatt leses.

2. desember blir dog forumet slått helt av.

I et lengre innlegg på forumet skriver utviklingsredaktør i VG, Øyvind Brenne at det er med tungt hjerte de har landet på avgjørelsen om å avslutte forumet.

« Den økonomiske situasjonen i Norge og verden gjør at mange bedrifter i disse dager gjør vurderinger på hvor trykket skal legges fremover. For oss i VG sin del handler dette om både økonomiske prioriteringer, men også om hva vi skal fokusere på. Et eget forum faller utenfor hva som blir aller viktigst for oss fremover, parallelt som vi satser tungt på ung debatt forankret i egne flater og som en av få norske aviser prioriterer å tilrettelegge for kommentarfelt på enkelte artikler. Vi stenger forumet for nye innlegg om kort tid, men lar denne posten stå åpen en liten periode», skriver han.

Powered by Labrador CMS