Sivert Rossing begynner i rollen som sjefredaktør i Trønder-Avisa og får med seg Victoria Torgersen Skjemstad (23) fra Stjørdal og Øyvind Bones (45).

Søndag begynner Sivert Rossing som sjefredaktør i Trønder-Avisa: Ansetter Victoria (23) og Øyvind (45)

Starter jobben som ny toppsjef med to rekrutteringer - og henter én av journalistene fra konkurrenten kort tid etter lansering.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

11. februar i år ble det kjent at Sivert Rossing blir ny sjefredaktør i Trønder-Avisa. Nå på søndag begynner han i rollen.

Samtidig opplyser selskapet at Rossing får med seg to nyansettelser:

Victoria Torgersen Skjemstad (23) fra Stjørdal har vært vikar i Trønder-Avisa siden i vår, og får nå fast jobb. Øyvind Bones (45) har siden nyttår jobbet i den nyoppstartede nettavisen Steinkjer24, men melder nå overgang til Trønder-Avisa. Han har tidligere lang fartstid fra Steinkjer-Avisa, skriver avisa i en pressemelding.

— Victoria har gjort en kjempejobb for oss, og er et stort journalistisk talent. Hun kan fylle mange roller i redaksjonen, og har allerede stor forståelse for sitt fag og for samfunnet, sier påtroppende sjefredaktør Sivert Rossing i meldinga og fortsetter:

– Øyvind er en journalistisk veteran, og selve bildet på en hardtarbeidende lokaljournalist. Han kjenner mange, og han kan historikken til mange av de viktige prosessene rundt oss, sier Rossing.

Rossing har vært nyhetsredaktør i Trønder-Avisa siden februar 2020. Før det var han politisk journalist i Nationen. Etter ansettelsen gikk Rossing rett ut i pappapermisjon, men er nå tilbake på jobb, og fra søndag 1. august er han sjefredaktør i avisen.

Moen fortsetter som administrerende direktør i Trønder-Avisa og som konserndirektør i TA-gruppen, som eier Steinkjer-Avisa, Namdalsavisa, Inderøyningen, Snåsningen, iLevanger, Meråkerposten, Trønder-Distribusjon, Trønderdebatt og NT24, de to sistnevnte i samarbeid med Amedia.

Powered by Labrador CMS