Tor M. Nondal, Dagens Næringsliv.
Tor M. Nondal, Dagens Næringsliv.

Tor M. Nondal fra DN blir ny redaktør i TU.no

Den tidligere nyhetsredaktøren i Dagens Næringsliv blir redaktør i Teknisk Ukeblads TU.no.

Publisert Sist oppdatert

I midten av oktober ble det klart at Tor M. Nondal gir seg i Dagens Næringsliv etter 21 år i avisa. Nå er det klart at han blir ny redaktør i TU.no fra Teknisk Ukeblad.

- Jeg ser frem til å jobbe med de dyktigste og mest kunnskapsrike teknologijournalistene i Norge. Vår tids største utfordring er det grønne skiftet og en bærekraftig verden. Den utviklingen vil være drevet og definert av ny teknologi. TU.no skal være først med de viktigste teknologinyhetene og de beste historiene på dette området, opplyser Nondal i en melding.

Administrerende direktør og ansvarlig redaktør Jan Moberg i TU Media.
Administrerende direktør og ansvarlig redaktør Jan Moberg i TU Media.

Tor M. Nondal har mange år bak seg som nyhetssjef, nyhetsredaktør og prosjektredaktør i Dagens Næringsliv, hvor han fratrer ved nyttår. Han studerer for tiden strategisk ledelse ved NHH. Nondal overtar etter Ole Petter Pedersen

Han vil da lede Norges største teknologiredaksjon med ca. 30 årsverk, og vil sitte i TU Medias ledergruppe.

- Dette er akkurat den kompetansen og erfaringen vi trenger nå. Vi har hatt god vekst i vårt digitale abonnementsprodukt. Nå skal vi bli enda mer relevante og nyhetsorienterte. Da passer det utmerket å få inn en kapasitet med den erfaringen Tor har. Vi ser veldig frem til å få han med på laget, opplyser administrerende direktør og ansvarlig redaktør Jan Moberg i meldinga.

Når Nondal tiltrer stillingen vil digitalredaktør Svein-Erik Hole gå over i en ny og spisset stilling som redaktør for vekst og innsikt. Hole har vært i TU siden 2013, og har hatt hovedansvaret for den digitale abonnementssatsingen Ekstra, noe som også blir en kjerne i videre utvikling, oplyser selskapet.

- Tor har alt som skal til for å gjøre nyhetsjournalistikken vår enda bedre, og jeg får fullt fokus på lesermarked og vekst. Forhåpentlig vil dette gi oss enda mer fart, opplyser Hole.

TU Media har i skrivende stund 17 000 digitale abonnenter og når en million unike brukere pr. måned. Magasinet Teknisk Ukeblad har 164 000 abonnenter.

Nondal tiltrer stillingen 1. februar neste år.

Svein-Erik Hole får nye oppgaver i TU.
Svein-Erik Hole får nye oppgaver i TU.
Powered by Labrador CMS