To av deltagerne i «Sofa» på TV 2, Abubakar «Abu» Hussain og Mayoo Indiran. De to mottok Gullruten for «Beste reality» på vegne av TV 2 og Strix under Gullruten.
To av deltagerne i «Sofa» på TV 2, Abubakar «Abu» Hussain og Mayoo Indiran. De to mottok Gullruten for «Beste reality» på vegne av TV 2 og Strix under Gullruten.

«Sofa» vant Gullruten i helgen. Nå bekrefter TV 2 ny sesong

Det populære TV-programmet fortsetter på TV 2.

Publisert Sist oppdatert

Denne helgen vant TV 2-programmet «Sofa» Gullruten for «Beste reality».

Nå er kanalen i gang med castingen til neste sesong, skriver de i en pressemelding.

- Noe av det vi nordmenn bruker aller mest tid på, er jo å snakke om ting vi har sett på tv, planlegger å se på tv, seriene vi er hekta på, deltagerne som har sjokkert oss og de gøye klippene du bare MÅ se om igjen, sier programredaktør Kathrine Haldorsen.

Og legger til:

– Sist sesong ble sett av nær en halv million, og serien var spesielt populær på TV 2 Sumo. I neste sesong blir det garantert gjensyn med noen kjente og kjære deltagere, men det vil også dukke opp noen nye og overraskende personer som ønsker oss velkommen inn i sine private stuer.

For deltagerne Abubakar Hussain og Mayoo Indiran var det en ære og et stort øyeblikk å få motta Gullrute-prisen for «Beste reality» på vegne av TV 2 og Strix på lørdag.

- Det var veldig gøy at «Sofa» vant. Det har jo vært en fantastisk cast, og det har vært spennende og morsomt å være en del av produksjonen. Mayoo og jeg har vært sammen siden lørdag fordi ingen av oss vil slippe Gullruten. Det begynner å bli slitsomt, men jeg gir ikke opp, sier Abubakar Hussain.

Powered by Labrador CMS