NRK Sørlandet fikk fredagens første SKUP-diplom for saken «De feilopererte» under
NRK Sørlandet fikk fredagens første SKUP-diplom for saken «De feilopererte» under

fdgf

NRK Sørlandet fikk SKUP-diplom for saken «De feilopererte»

NRK vant fredagens første SKUP-diplom.

Publisert Sist oppdatert

NRK Sørlandet ble fredag kveld tildelt SKUP-diplom for saken «De feilopererte», om operasjoner ved et sykehus i Flekkefjord.

Journalistene som står bak saken, er Kari Jeppestøl Arntzen, Christina Cantero, Heidi Ditlefsen, Jon Anders Møllen, Odd Isungset, Siv Kristin Sællmann og Per-Kåre Sandbakk.

– Det var fantastisk gøy. Vi føler dette har vært en veldig viktig sak, og SKUP-diplomet henger høyt, sier journalist Kari Jeppestøl Arntzen til Medier24.

NRK-journalistene gleder seg over at diplomet gikk til et lokalkontor, og minner om at de kontinuerlig har vært nødt til å jobbe med alle andre mulige lokalsaker, samtidig som gravearbeidet ble gjort.

– Vi har ikke bare jobbet med dette, men bitt oss fast i saken, gjennom tradisjonelt innsynsarbeid og kildepleie. Vi har satt det sammen som et puslespill, og rett og slett gjort litt detektivarbeid.

Hvordan feires dette i Kristiansand i kveld?

– En liten gjeng av oss som har jobbet med saken, har møttes i NRKs lokaler, med tapas og brus. Det er en veldig sober feiring med SKUP på storskjerm, men vi føler vi er en del av fellesskapet, sier Arntzen.

Medier24 har fulgt årets SKUP-konferanse tett. Les alle våre saker fra konferansen her.

Powered by Labrador CMS