Yrja Oftedal blir programleder og kommentator i E24.

«Power Ladies»-profil Yrja Oftedahl til E24

Yrja Oftedahl (33) har bygget opp en av Norges mest populære næringslivspodder. Nå blir hun programleder og kommentator i E24.

Publisert Sist oppdatert

I «Power Ladies» har Yrja intervjuet og løftet frem over 150 kvinner som utmerker seg innen sine fagfelt og som rollemodeller i sin bransje.

Hun kunne vært gjest der selv, for Yrja engasjerer og inspirerer som få: Hun har bygd seg opp som en meget synlig profil på Linkedin med 150.000 ukentlige visninger, og Yrja er en drivende dyktig programleder.

Nå tar hun med seg podkasten, energien og engasjement til E24 for å styrke satsingen på karriere og ledelse.

Yrja når allerede et bredt publikum både med sin podkast og i sosiale kanaler, og skal gjøre E24 enda mer kjent og relevant for en bredere, mer mangfoldig og yngre målgruppe.

Lars Håkon Grønning, Yrja Oftedal og Ida Barth Tomassen

– Jeg opplever E24 gjengen som fremoverlent, innovative og på. De tør å tenke nytt og teste nye ting. I tillegg er de en gjeng med positive mennesker! For meg er det en arbeidskultur som er tiltrekkende, og jeg gleder meg til å lære av og utvikle meg sammen med disse menneskene, sier Yrja om E24-signeringen.

Yrja var tidlig involvert i startup-huben Mesh. Hun har jobbet i Silicon Valley og vært en aktiv konferansier og foredragsholder i Norge og internasjonalt.

Det siste året har hun også hatt en egen spalte i E24 sammen med Anita Krohn Traaseth, hvor de har svart på lesernes spørsmål om karriere og ledelse.

– Jeg gleder meg til å lage innhold i form av video, tekst og lyd som kan bidra til å inspirere flere til å tørre å følge egne ambisjoner og mål samt til å tenke nytt i hvordan å gjøre ting, sier hun. Ansvarlig redaktør Lars Håkon Grønning er veldig fornøyd med å ha fått Yrja til E24.

– Yrja er lidenskapelig opptatt av teknologi, merkevarebygging, motivasjon og selvledelse. Jeg er overbevist om at hun vil inspirere mange av våre lesere til å tenke nytt, og sørge for at E24 når ut til en enda bredere målgruppe. Vi skal levere den beste journalistikken på karriere og ledelse i landet, og med Yrja på laget er vi et steg nærmere det målet, sier han.

Powered by Labrador CMS