Terje Ravnsborg er ny teknologi- og utviklingsdirektør i NTB.

Terje Ravnsborg blir ny teknologi- og utviklingsdirektør i NTB

– Han er en bunnsolid og erfaren teknolog med suveren leveringsevne, sier NTBs sjefredaktør.

Publisert

Ravnsborg går fra jobben som konserndirektør IT og Drift i Lumi Gruppen til å bli ny teknologi- og utviklingsdirektør i NTB.

Det skriver NTB i en pressemelding.

– Nå har vi fått på plass en bunnsolid og erfaren teknolog med suveren leveringsevne. Jeg har stor tro på at Terje vil løfte og vanne skaperkraften i selskapet, samtidig som han sikrer at vi har en teknisk grunnmur som spiller både NTB og kundene gode. I tillegg er han en sterk relasjonsbygger og flink med folk. Som leder for noen av Norges beste teknologer må du ha evnen til å få folk med deg – den evnen har han, sier sjefredaktør og administrerende direktør Tina Mari Flem i NTB.

Ravnsborg har ledet flere store utviklingsavdelinger- og prosjekter, og ser fram til å tre inn i en ny bransje.

– Jeg har hatt 11 fantastiske år i Lumi Gruppen, hvor det har skjedd en stor digitaliseringsreise de siste årene. Jeg gleder meg nå stort til å gå i gang med nye spennende utfordringer, hvor jeg skal gjøre alt jeg kan for å bidra til at NTB når sine mål. Ser også frem til å bli kjent med alle de dyktige teknologene og fagfolkene i NTB. De har rykte på seg for å være de aller beste, sier han.

Ravnsborg tiltrer i NTB 1. oktober.

Powered by Labrador CMS