Tom Erik Andersen
Tom Erik Andersen

Tilbake som ansvarlig redaktør i Norsk Golf

Tom Erik Andersen gjør comeback som redaktør i magasinet og nettstedet. – Mye har skjedd, ikke minst digitalt, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Norges Golfforbund (NGF) har ansatt Tom Erik Andersen (51) som ansvarlig redaktør for Norsk Golf.

Andersen var redaktør for Norsk Golf i 2010, og har siden jobbet som freelanser for redaksjonen i større og mindre stillinger.

- Magnus Sveen og redaksjonen har tatt Norsk Golf et stort skritt framover siden jeg var redaktør forrige gang. Mye har skjedd, ikke minst digitalt. Vi ser en gledelig økning i medlemstallene og aktiviteten, og går spennende tider i møte med en verdensstjerne i front, sier Tom Erik Andersen.

Sveen går til en ny stilling som redaksjonssjef i produksjonsselskapet Monday.

Andersen overtar ansvaret for nettstedet til Norsk Golf, som i følge en pressemelding hadde ca 300 000 sidevisninger per uke gjennom golfsesongen 2021. Det trykte magasinet Norsk Golf kommer ut i fire trykte utgaver per år. Magasinet er underlagt Fagpressens opplagskontroll, som viste et snittopplag på 80.500 i 2021.

– Jeg gleder meg stort til å være med å utvikle Norsk Golf videre, sier Tom Erik Andersen.

Andersen starter i stillingen 1.mai, og vil jobbe tett sammen med kommunikasjonssjef Tom Rosenvinge i Norges Golfforbund (NGF).

– Han kjenner både klubber, forbund og idretten for øvrig. Han har spennende tanker for hvordan vi skal videreføre og utvikle det gode arbeidet til redaksjonen. Vi er derfor veldig fornøyde med at han har takket ja til stillingen, sier Tom Rosenvinge.

Powered by Labrador CMS