Nicolai Delebekk skal lede podkasten «Siste SKUP».
Nicolai Delebekk skal lede podkasten «Siste SKUP».

SKUP lanserer podkast: – Rett i kjernen av hva SKUP handler om

Podkasten «Siste SKUP» slippes i slutten av mars.

Publisert Sist oppdatert

Podkasten «Siste skup» består av syv episoder, der SKUP-styret gjør et dypdykk i årets metoderapporter. Første episode slippes fredag 25. mars. Deretter slippes én episode hver dag, frem til torsdag før konferansestart.

– Vi tenkte rett og slett at siden det nå er første fysiske konferanse på tre år, hadde det vært morsomt å gjøre noe ekstra for å bygge opp forventningene til Tønsberg, sier programleder og SKUP-styremedlem Nicolai Delebekk.

– I tillegg går dette prosjektet rett i kjernen på hva SKUP handler om: Å dele erfaringer og metoder i tillegg til å lære av hverandre. Og vi tror de episodene vi har valgt ut på hver sin måte vil være relevant for alle journalister.

I første episode oppsummerer juryleder Bernt Olufsen journalistikkåret 2021 - men han er som vanlig ordknapp om hvem som er favoritter til å ta hjem den gjeveste journalistprisen i Norge.

Det er styret som har valgt ut prosjektene som nå presenteres i podkast-form. Hva juryen lander på vet hverken styret eller de over 700 deltakerne som møtes i Tønsberg 1. april.

Videre i serien får vi møte en nestor som har jobbet med samme sak i nesten 30 år, vi får snakke med en journalist som aldri har gravd før, men likevel i år sender en metoderapport helt alene - og vi får vite hvordan en liten redaksjon klarte å grave frem 14 saker som gikk rett i kjernen på lokalmiljøets næringsliv.

– Dette har vært utrolig morsomt å jobbe med, og jeg er helt sikker på at vi har laget en serie som kommer til å bli godt mottatt, sier Delebekk.

Powered by Labrador CMS