Fra venstre: Henning Johansen direktør lokale mediehus i Polaris Media Midt-Norge, Jan Erik Steen, styreleder i Nea Radio og Per Axel Koch, konsernsjef Polaris Media.
Fra venstre: Henning Johansen direktør lokale mediehus i Polaris Media Midt-Norge, Jan Erik Steen, styreleder i Nea Radio og Per Axel Koch, konsernsjef Polaris Media.

Polaris Media kjøper 67 prosent av aksjene i Nea Radio

– Vi er overbevist om det finnes et enda større potensiale for «Verden beste Trønderradio», sier styreleder Jan Erik Steen.

Publisert Sist oppdatert

En gruppe aksjonærer, som til sammen eier 67,4%, i Nea Radio AS, selger sine aksjer til Polaris Media Midt-Norge AS.

Henning Johansen, direktør med ansvar for lokale mediehus i Polaris Media Midt-Norge AS, sier at de er imponert over den gode utviklingen som har vært i Nea Radio.

– Nea Radio ble startet i 1985. Det er ingen tvil om at staben har gjort en meget god jobb over mange år. Med vel 35 000 daglige og 60 000 ukentlige lyttere er Nea Radio den tredje største lokalradioen i Norge. I Trøndelag er radiokanalen den nest største, kun slått av NRK Trøndelag, sier Johansen.

Selskapet har per i dag en stab på vel 15 årsverk.

– Som mediegruppe i Midt-Norge er Polaris opptatt av lyd som viktig strategisk satsingsområde, da spesielt podkast. Det satses relativt mye fra flere mediehus i konsernet på dette området. Nea Radio har et solid fagmiljø på lyd som vi ser frem til å samarbeide tettere med , tilføyer Johansen.

Polaris Media er også eier av Radio Alta, Radio 1 FM Molde, Radio E6 og Radio Stryn.

– De siste 10 årene har vært en utrolig reise for Nea Radio. Vi har gått fra å være en nærradio for Selbu, Tydal og Røros til å bli en flerkanals 24/7 regionradio for hele Trøndelag. Vi er overbevist om det finnes et enda større potensiale for «Verden beste Trønderradio», sier styreleder Jan Erik Steen.

– Polaris Media Midt-Norge representerer, gjennom sitt eierskap i mange mediehus i Trøndelag, et unikt redaksjonelt miljø som det ligger et stort synergipotensial i for begge parter, tilføyer, Stian Elverum, daglig leder i Nea Radio.

Powered by Labrador CMS