Morten Hegseth
Morten Hegseth

Morten Hegseth med ny podkast

I «Det som ikke dreper deg» på VGTV skal Hegseth snakke med unge som har opplevd kriser.

Publisert

I VGTVs nye podkast «Det som ikke dreper deg» møter Morten Hegseth unge mennesker som har én ting til felles: De har opplevd en krise som har satt dype spor i dem.

Det som ikke dreper deg gjør deg ikke alltid sterkere, men det hjelper å snakke om det, sier Morten Hegseth.

Marte mistet broren sin, sitt store forbilde, til selvmord da hun var liten. Nina møtte sitt livs kjærlighet på en uventet Tinderdate, men mistet ham til kreft bare et år senere. Marius våknet i sin egen seng av at hans beste venn angrep ham med kniv. Kine levde i et voldelig forhold som hun var sikker på kom til å ta livet av henne. Er det mulig å komme seg videre fra slike opplevelser? Og hvordan preger det et liv å oppleve en krise i ung alder?

Morten Hegseth har alltid vært fascinert av de mørke historiene og det som er litt vanskelig å snakke om.

- Min opplevelse er at vi mennesker kommer nærmere hverandre når vi snakker om det vonde og såre, enn når vi snakker om ferieplaner, familielogistikk eller værmeldinger, sier han.

Produsent Karoline Marie Enoksen sier følgende om produksjonen: - Jeg tror, i all beskjedenhet, vi alle kan lære mye av å lytte til denne podkasten. Ikke bare er dette mennesker som evner å dele raust fra sitt mørkeste indre, men som samtidig gir oss innsikt i hvordan det er å leve med bagasje, og hvordan vi som medmennesker bør forholde oss til dette. Møtet med disse menneskene har gitt meg perspektiver jeg ikke ville vært foruten.

Powered by Labrador CMS