pernille Vestengen er ny journalist i Svelviksposten
pernille Vestengen er ny journalist i Svelviksposten

Pernille Vestengen (48) er Svelvikspostens nye journalist

Etter nesten ti år i Dagsavisen Fremtiden er Pernille Vestengen klar for nye journalistiske utfordringer i Svelviksposten.

Publisert Sist oppdatert

Mandag hadde Pernille Vestengen sin første arbeidsdag som Svelvikspostens nye faste journalist. 48-åringen kommer fra Dagsavisen Fremtiden, hvor hun har jobbet siden 2013.

Vestengen har også jobbet for Byavisa i Drammen, Eidsvoll Ullensaker Blad og Romerikes Blad. Svelvik er en del av Drammen kommune. Pernille slo seg ned på Berger for to og et halvt år siden.

– Jeg bor her og har falt pladask for Svelvik! Gode naboer, kjempestemning i stallen jeg har hest i og et veldig godt inntrykk av lokalbefolkningen har gjort at jeg også har lyst til å jobbe med og skrive om det som skjer her i min nye hjemby, sier hun om hvorfor hun søkte på den ledige journaliststillingen.

Vestengen forklarer at hun forhåpentligvis får utfoldet seg som journalist i Svelvik.

– I de større avisene jeg har jobbet i, må man si nei til så utrolig mange og det er så synd, fordi jeg vet at alle har en historie. Nå vil jeg finne de gode historiene og håper at folk vil snakke med meg, sier hun med et smil.

Svelviksposten består av to faste journalister, samt redaktør.

Martina Pettersen hentes inn til et lengre engasjement i Svelviksposten
Martina Pettersen hentes inn til et lengre engasjement i Svelviksposten

Redaktør Ola Niemann er svært tilfreds med å ha fått Pernille Vestengen med på laget.

- Vi kommer til å få stor nytte og glede av Pernilles erfaring, nettverk og engasjement for lokalmiljøet. Samtidig er det selvfølgelig en stor fordel for at hun bor i Svelvik, forteller Niemann.

På grunn av en permisjon har Svelviksposten også hentet inn Martina Pettersen (32) til et lengre engasjement. Pettersen har jobbet i Drammens Tidende siden 2020, og har det siste året vært en del av Drammens Tidendes rykkedesk. Også Martina har god kjennskap til lokalmiljøet.

- Jeg tilbrakte somrene hos farmor på Skjønheim da jeg var liten og tok mine første svømmetak ved Bokerøya. Jeg gleder meg til tilbringe tid der igjen og både høre om, og dele, det som skjer i Svelvik med svælvikingene, sier Martina. Hun tiltrer etter planen i september.

- Nå har vi fått på plass et veldig bra team, sier Ola Niemann.

Powered by Labrador CMS