Martin Beyer-Olsen og Lars Femanger Berrum

NRK-podkasten til Berrum og Beyer dobler produksjonen

Podkasten ble i fjor en del av NRKs portefølje. Det har ført til nesten doblet oppslutning på ett år. Nå dobler de også antall episoder.

Publisert Sist oppdatert

Podkasten til Lars Femanger Berrum og Martin Beyer-Olsen, kjent fra podkasten «Berrum og Beyer snakker om greier», dobler antall podkastepisoder i uka - fra én til to.

Det forteller NRK i en pressemelding.

Podkasten har holdt på i fire år men flyttet til NRK P3 i fjor. Nå er det klart at de får en ukentlig episode nummer to; «Berrum og Beyer snakker med gjest og greier».

– Vi ønsker å øke volumet på de podkastene vi vet folk elsker, og Berrum og Beyer er virkelig en podkast folk elsker, sier podkastsjef Petter Sommer i NRK.

Duoen får også skryt av ansvarlig redaktør for podkasten, redaksjonssjef for radio og podkast i P3, Ida Jevne.

– Lars og Martin er seriøse og dedikerte, og leverer ekstremt høyt nivå uke etter uke. Vi er dritstolte av dem. Å øke produksjonen til en ekstra episode i uka var en nobrainer, sier hun.

De nye episodene vil komme fredager.

– Jeg mener at det er på høy tid med en episode til, vi får inn en gjest, resten finner vi ut av underveis. Vi starter med en skuespiller, jeg gleder meg til å snakke med Emilie Nicolas, forteller Lars Berrum.

Powered by Labrador CMS