Kulingen vant hederlig omtale i årets lokalavis under LLA 2022. Her med ansvarlig redaktør Hilde Kvammen.
Kulingen vant hederlig omtale i årets lokalavis under LLA 2022. Her med ansvarlig redaktør Hilde Kvammen.

Polaris Media kjøper Kulingen

Det melder konsernet i en pressemelding tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Polaris Media Nord-Norge kjøper Mediehuset Kulingen fra Ulsnæs Holding og Limstrand Holding.

Det skriver Polaris Media i en pressemelding sendt tirsdag.

Kulingen ble til gjennom en sammenslåing av lokalavisene Framtia og Meløyavisa 1. januar 2019. Avisen dekker kommunene Rødøy, Meløy og Gildeskål og har Ørnes som utgiversted. Opplaget er på 2169.

Avisen har Hilde Kvammen som redaktør, mens Synne Bakken Ulsnæs er daglig leder.

- Vi er sikre på at vi har gjort det rette med å invitere inn en profesjonell avisutgiver som Polaris Media. Vi har en ung og ambisiøs stab som ønsker å satse enda mer digitalt, sier styreleder i mediehuset, Edmund Ulsnæs.

– Sammen med den kompetansen som Polaris Media kan tilby, er grunnlaget lagt for å videreutvikle Kulingen. Vi dekker også et område med et sterkt næringsliv som stadig gjør nye og store satsinger. Dette gjør potensialet for Kulingen enda større.

Polaris Media Nord-Norge består av Våganavisa i Lofoten, Vesteraalens Avis, VOL (Vesterålen Online) og Andøyposten i Vesterålen, Harstad Tidende, Folkebladet, iNord, Mediehuset iTromsø, Framtid i Nord, Altaposten og Ruijan Kaiku.

I tillegg er avdelingen minoritetseier i Avisa Nordland (38%) i Bodø og via Altaposten i den samiske dagsavisen Avvir (33,3%).

– Lokale mediehus er en svært viktig del av Polaris Media, og Kulingen blir en spennende tilvekst i Nord-Norge. Mediehuset har unge og dyktige ledere og ansatte, og med sterk lokal forankring er de godt rustet til å utvikle Kulingen videre, sier adm. dir. Harald H. Rise i Polaris Media Nord-Norge.

Powered by Labrador CMS