Kristian N. Rønning blir programleder for VG-lista Topp 40
Kristian N. Rønning blir programleder for VG-lista Topp 40

Kristian N. Rønning blir program­leder for VG-Lista Topp 40

Artisten får nytt program på Radio Topp 40.

Publisert

Artisten og programlederen Kristian N. Rønning skal telle ned de 40 best likte låtene i Norge hver uke i det nye programmet på Radio Topp 40.

– Jeg gleder meg både til å spille og snakke med artistene bak den aller mest populære musikken i Norge, sier Rønning.

– Målet er å presentere et listeprogram der god stemning står høyt. Jeg skal være en kompis i øret til lytteren, rett og slett, legger han til.

Rønning har i mange år vært kjent som rapper under artistnavnet Sirius, og siden 2014 har han også vært programleder på kanaler som Radio 1, Radio Norge og Radio Topp 40.

Blant høydepunktene i musikkarrieren var da han selv sto på scenen som artist under det tradisjonsrike VG-lista-showet på Rådhusplassen i Oslo i 2010.

Samme år lå han på hitlisten med 3. plass som bestenotering for singelen «Fuck Up».

Nå skal han selv telle ned de 40 mest populære sangene i Norge hver lørdag. I løpet av det tre timer lange radioprogrammet skal Rønning også oppdatere lytterne på utenlandske topplister, og ikke minst intervjue artistene bak låtene.

– Intervjuer blir helt klart en viktig del av VG-lista Topp 40. Én ting er å servere lytterne musikken, men hos oss skal man også bli bedre kjent med artistene, sier han.

Powered by Labrador CMS