Natalie Remøe Hansen (til venstre) og Ida Thune Øritsland avbildet under arbeidet med dokumentarserien.
Natalie Remøe Hansen (til venstre) og Ida Thune Øritsland avbildet under arbeidet med dokumentarserien.

VGs Krimpodden lanserer ny dokumentar­serie for abonnenter

VG har det siste året jobbet med å finne ut hva som skjedde med Nerid Høiness (30), som ble funnet drept i jungelen i Laos i 2020.

Publisert Sist oppdatert

VGs Krimpodden-redaksjon lanserer mandag en helt ny dokumentar-serie forbehold VG+- og PodMe-abonnenter kalt «Hva skjedde med Nerid?», opplyser mediehuset.

Serien forsøker å finne svaret på hva egentlig skjedde med Bærums-kvinnen Nerid Høiness (30), som ble funnet drept i jungelen i Laos i 2020.

Krimpodden-redaksjonen har jobbet med saken i ett år, og har funnet overraskende svar.

– Sammenlignet med andre norske drapssaker er historien om Nerid veldig lite skrevet om. Da jeg hørte om den første gang var det fortsatt mange ubesvarte spørsmål å ta tak i - som vi faktisk har fått svar på, sier Natalie Remøe Hansen.

Hun har tidligere jobbet med avsløringen av den såkalte Tinder-svindleren, og har produsert den nye serien sammen med Ida Thune Øritsland.

– Jeg synes det har vært helt utrolig å høre hvordan familien til Nerid selv har lett etter den mistenkte, og hvordan den jakten har vært. Og i arbeidet med saken, både i Norge og i Asia, har vi funnet sjokkerende svar om hva som skjedde med Nerid, sier Remøe Hansen.

Den første episoden vil være åpen for alle lyttere, mens resten av serien vil være plusset, opplyset VG.

Powered by Labrador CMS