Rett24-redaktør Kjetil Kolsrud kan konstatere at 2021 har startet svært godt for nettavisen.

Rett24-veksten går rett til værs - omsetningen økte med 150 prosent

Både omsetning og sidevisninger har økt for nisjenettavisen siden i fjor.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Nisjenettavisen Rett24 har lagt bak seg et svært oppløftende første halvår av 2021, opplyser redaktør Kjetil Kolsrud.

Sidevisningene totalt har økt 20 prosent, sidevisningene på stillingssidene har økt 80 prosent - og omsetningen har gått opp hele 81 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

2020-tallene viser også solid vekst, opplyser Kolsrud.

– Regnskapet for 2020 er ikke levert ennå, men vi omsatte i fjor for ganske nøyaktig 3,7 millioner kroner, opp fra 1,5 i 2019. Det vi si en omsetningsvekst på nesten 150 prosent fra 2019 til 2020, sier Kolsrud i en pressemelding.

Det var Journalisten som omtalte Rett24s vekst først.

Kolsrud - som stakk av gårde med prisen som årets fagpresseredaktør i fjor - tror likevel ikke det er mulig å hente ut så mye mer i trafikkveksten.

– Vi ligger normalt på mellom 20.000 og 30.000 unike brukere i uken. I Norge er det drøyt 20.000 jurister, og våre leserundersøkelser forteller at 93 prosent av brukerne våre er jurister, sier han.

– Vi anser oss derfor for å ha mer eller mindre full dekning i målgruppa, og regner derfor ikke med å vokse noe særlig mer i antall brukere, sier Kolsrud.

Rett24 ble startet høsten 2017, og har siden gått fra et årsverk til to faste ansatte og «solid overskudd», forteller redaktøren.

– Dette overskuddet er brukt til å bygge opp en solid egenkapital i selskapet, slik at vi er har stor fleksibilitet med hensyn til videre veivalg. Ved behov kan vi med andre ord gire opp veldig raskt.

– Inntil videre holder vi imidlertid stø kurs, og fortsetter med å bygge publikum, merkevare og omsetning stein på stein, forteller Kolsrud.

Powered by Labrador CMS