Kent Olsen (29) er ansatt som nyhetsjournalist i Medier24.

Pressemelding

Kent Olsen (29) ansatt som nyhetsjournalist i Medier24

– En drøm som går i oppfyllelse.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

29-åringen kommer fra jobben som nyhetsjournalist i Haugesunds Avis og har tidligere vært ansvarlig redaktør i Karmøynytt.

– Jeg har fulgt med på Medier24 sin utvikling i en årrekke, og synes det er utrolig imponerende og spennende som er gjort så langt. Å få være med på laget og videreutvikle Medier24 er som en drøm som går i oppfyllelse. Jeg gleder meg til å komme i gang, forteller Kent Olsen.

Han er utdannet journalist fra Kingston University i London og har redaksjonell erfaring fra nevnte publikasjoner - samt MTG TV og Hnytt.

– I flyttelasset på vei til Oslo har jeg med meg erfaring både som journalist og redaktør i lokalaviser fra det ville og vakre vestland. Det kommer nok godt med. I tillegg til å være en ihuga fotograf som setter pris på et godt og fortellende bilde, har jeg også stor sans for medieverdenen og nysgjerrig på hvordan den utvikler seg, og hvem folkene bak er. Der er det nok mange gode historier å fortelle.

Ansvarlig redaktør Erik Waatland i Medier24.

Ansvarlig redaktør Erik Waatland i Medier24 sier det har vært en omfattende rekrutteringsprosess med bistand fra MeyerHaugen - med flere gode kandidater - der Kent til slutt ble den riktige matchen.

– Kent tar med seg en verdifull erfaring fra lokal/regional-pressen, men har samtidig et brennende engasjement for mediebransjen - og for nyheter. Vi ønsket oss en journalist som evner å sette dagsorden og som har breaking-genet og det må vi absolutt kunne si å ha truffet på. Vi får en snart 30-åring med veldig verdifull erfaring inn i en lokalavis som har store ambisjoner. Det fremstår åpenbart for oss at han vil styrke oss - og vi vil styrke han, sier Waatland.

Olsen begynner i den faste jobben 1. mai.

Powered by Labrador CMS