Kasper Wikestad forteller at støtten har vært overveldende siden kreftsykdommen ble kjent.
Kasper Wikestad forteller at støtten har vært overveldende siden kreftsykdommen ble kjent.

Kasper Wikestad forlater TV 2 -blir Viaplay-kommentator

TV 2-profilen bytter beite.

Publisert Sist oppdatert

TV 2-profil Kasper Wikestad blir hovedkommentator i Viaplays Premier League-satsing.

Det skriver Viaplay-eier NENT i en pressemelding.

- Engelsk fotball står mitt hjerte nær, og jeg er ikke helt klar for å gi slipp ennå. Dette er 12. sesongen jeg kommenterer Premier League, og jeg har fulgt mange av spillerne fra debut til de har lagt opp, sier Wikestad.

Og fortsetter:

– Den reisen vil jeg fortsette å være med på, og jeg gleder meg helt utrolig til å fortsette. Det er spennende med ny rettighetshaver, nytt miljø og kanskje noen nye måter å gjøre ting på. Så jeg både gleder meg og er spent.

- Det har vært fantastisk å jobbe med Premier League i TV 2, med kompetente og fantastiske kolleger, og jeg er helt overbevist om at vi skal følge opp den gode jobben de har gjort der på Viaplay.

Wikestad vil i tillegg til den kommende Premier League-kommenteringen også slutte seg til Viaplay Vinter-sendingene som hoppkommentator.

Sportssjef i NENT Norge, Kristian Oma, er meget fornøyd med at den respekterte kommentatoren blir med på i Viaplays sportsteam fremover.

- Med Kasper ombord sender vi et tydelig signal om at Premier League-seerne skal få servert det beste. En flott fyr, en råsterk kommentator - og en som nyter stor respekt blant de anglofile og Premier League-interesserte.

Han forteller at signeringen skal feires hos NENT.

– Vi bestiller en kake og litt champagne-brus i dag – og feirer at vi nå har tatt et stort steg videre når det gjelder bemanningen rundt Premier League.

– At Kasper i tillegg er en strålende hopp-kommentator, passer veldig godt i vår sportsportefølje – og gjør at vi også der vil få stor nytte av Kaspers enorme idretts-kompetanse, sier Oma.

Powered by Labrador CMS