Fotballekspert Jesper Mathisen i TV 2, har testet positivt for koronasmitte. Kanalen mistenker at testen kan være falsk.
Fotballekspert Jesper Mathisen i TV 2, har testet positivt for koronasmitte. Kanalen mistenker at testen kan være falsk.

TV 2-ekspert med positiv koronatest - kanalen dropper landslagets trening

Jesper Mathisen har testet positivt for koronasmitte. TV 2 mistenker at testen kan være «falsk positiv.

Publisert Sist oppdatert

TV 2 Sporten kommer ikke til å være til stede på herrelandslaget i fotballs trening lørdag. Det skriver de på sine egne nettsider.

Grunnen er at TV 2s ekspert og kommentator, Jesper Mathisen, har testet positivt på en koronatest. Alle andre i TV 2s team har testet negativt.

TV 2 mistenker ogå at prøvesvaret kan være en såkalt «falsk positiv» ettersom Mathisen nylig har vært koronasmittet. Samtidig har han også fått negativt prøvesvar på en hurtigtest.

– Når Jesper i dag tidlig fikk positivt testsvar, gikk alle i karantene. Alle andre i TV 2s team har testet negativt. Jesper, som hadde korona for en måned siden, testet seg så på nytt med en såkalt hurtigtest som ga negativt svar, sier TV 2s pressesjef, Jan Petter Dahl.

Og fortsetter:

– Han venter svar på ny PCR-test i kveld. I og med at Jesper nylig har hatt korona, tror vi at gårdagens test var feil og at han forhåpentligvis vil få et negativt svar i kveld. På grunn av denne situasjonen, blir vårt team i villaen til svaret kommer på Jespers test. TV 2 dekker derfor ikke dagens trening.

Powered by Labrador CMS