Hanne Talsnes Heggdal er ny redaktør i iLevanger
Hanne Talsnes Heggdal er ny redaktør i iLevanger

Hanne Talsnes Heggdal er ny redaktør i iLevanger

– Etter 20 års erfaring i ulike roller i Trønder-Avisa var dette en utfordring jeg ikke kunne si nei til, sier Hanne Talsnes Heggdal.

Publisert

Hanne Talsnes Heggdal (42) er ansatt som ny redaktør i lokalavisa iLevanger.

– Hanne er en drivende dyktig nyhetsjournalist med stor arbeidskapasitet, som har de beste forutsetninger for å lykkes i å ta lokalavisa videre, sier styreleder i lokalavisa John Arne Moen.

TA Media, som er navnet på konserndelen av selskapet Trønder-Avisa AS, etablerte lokalavisa iLevanger i desember 2020, med «utlånt» personell fra Trønder-Avisa.

Nå har redaktør Gaute Ulvik Haugan varslet at han etter to år ønsker å benytte seg av retten til å returnere til «moderhuset».

– Vi har vurdert flere kandidater, men kom stadig tilbake til Hanne Talsnes Heggdal. Hun har som sportsjournalister flest et vanvittig konkurranseinstinkt og en svært høy arbeidskapasitet, og dessuten fyller hun den viktigste kvalifikasjonen: Hun er født og oppvokst på Levanger og kjenner lokalmiljøet ut og inn, sier Moen.

– Etter 20 års erfaring i ulike roller i Trønder-Avisa var dette en utfordring jeg ikke kunne si nei til. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben og være med å sette dagsorden og speile det som skjer i Levanger, sier Heggdal.

Hun starter i den nye jobben 1. september, og sier at selv om redaksjonen i iLevanger ikke er fryktelig stor, er hun klar på at ambisjonen er å vokse videre.

– Vi blir et lite, men veldig bra team. Sammen skal vi jobbe knallhardt hver dag, utvikle oss og ha det morsomt på jobb, sier hun.

Styrelederen sier at han er full av beundring og respekt for innsatsen som Gaute Ulvik Haugan og de andre ansatte har nedlagt siden oppstarten. Moen er ikke i tvil om at Haugan har vært en viktig forutsetning for suksessen.

– Gaute Ulvik Haugan jobbet fram ideen om avisa og satte seg tydelig mål med for hvordan utviklingen skulle bli. Han har mer enn innfridd, men samtidig har jeg forståelse for at han etter to svært hektiske år hvor mer eller mindre alt har handlet om å etablere den nye avisa, ønsker å benytte seg av muligheten han hadde til å vende tilbake til Trønder-Avisa innen to år etter at han startet arbeidet med å etablere iLevanger, sier styrelederen.

Powered by Labrador CMS