Marina Hettervik (24), Peter Madsen (32) og Haley Barkovitch (29) får nå fast jobb i avisen
Marina Hettervik (24), Peter Madsen (32) og Haley Barkovitch (29) får nå fast jobb i avisen

Tønsbergs Blad ansetter tre stykker: – Lettelse å vite at jeg har fast jobb i andre enden

Marina Hettervik (24), Peter Madsen (32) og Haley Barkovitch (29) kommer fra vikariater i avisen. Sistnevnte rekrutteres fra Australia.

Publisert Sist oppdatert

Marina Hettervik (24), Haley Barkovitch (29) og Peter Madsen (32) har fått fast jobb i Tønsbergs Blad, skriver avisen selv.

Alle tre kommer fra vikarstillinger i samme avis.

Madsen begynte i avisen høsten 2019, da i praksis som student. Han er glad for å nå ha landet fast jobb i TB.

–Det var en lettelse, selv om jeg hadde en god følelse da jeg hadde søkt. Det var deilig å få sikret fast jobb, jeg hadde satset på Tønsbergs Blad, sier han.

Marina Hettervik har vært i avisen siden høsten 2020, og har også erfaring fra avisen Gjengangeren.

– Tønsbergs Blad er en veldig bra arbeidsplass med mange fine kolleger. Jeg har blitt utfordret og fått prøve meg på mye forskjellig, blant annet som frontsjef, forteller hun til egen arbeidsplass.

Både Madsen og Hettervik er utdannet journalister fra OsloMet.

Feirer fast jobb fra Australia

Haley Barkovitch er for tiden i mammapermisjon, og bor akkurat nå i Australia sammen med mann og baby.

– Det var en lettelse å vite at jeg har en fast jobb i andre enden. Og en jobb jeg virkelig elsker, skriver hun til avisen.

Hun startet i Tønsberg allerede som 16-åring, og har en bachelor i samfunnsernæring.

– Jeg er ganske sikker på at jeg hadde den kuleste deltidsjobben av alle vennene mine på videregående. Jeg jobbet her i varierende grad i åtte år, men så hadde jeg faktisk ikke skrevet en eneste sak siden 2014 da jeg fikk muligheten til å komme tilbake til TB i fjor vinter. Det er kanskje rart å si, men mediehuset føles liksom som hjemme, det var som om jeg aldri hadde vært borte, sier hun.

Tre inn og fire ut

Ansvarlig redaktør, Sigmund Kydland, sier det var rett over 20 søkere til de tre faste stillingene. Han er fornøyd med ansettelsene.

– Det er kjempegøy! Vi er privilegerte fordi vi har så kompetente søkere, og ekstra privilegerte som kunne ansette disse tre som vi kjenner veldig godt. De har fått utvikle seg hos oss til å bli veldig dyktige, de har ulik bakgrunn og vil berike og styrke Tønsbergs Blad. Jeg er strålende fornøyd, sier han.

Samtidig som de tre vikarene går over i fast jobb, er det den siste tiden fire journalister som slutter.

Ivar Benjamin Østebø skal til Dagbladet, Rolf-Martin Hansen har fått jobb i Drammens Tidende, Benedicte Hamnes begynner i Tønsberglivet og Øyvind Winding-Stavseth går til Nettavisen.

Powered by Labrador CMS