Trine Bakke Eidissen tar over som nyhetsredaktør i Halden Arbeiderblad.
Trine Bakke Eidissen tar over som nyhetsredaktør i Halden Arbeiderblad.

Trine Bakke Eidissen er ny nyhetsredaktør i Halden Arbeiderblad

Halden Arbeiderblad har fått ny nyhetsredaktør.

Publisert Sist oppdatert

I forrige uke kunne Medier24 melde at Halden Arbeiderblad ansetter Morten Ulekleiv som ansvarlig leder og daglig leder fra 1. januar 2023. Ulekleiv har siden 2013 vært nyhetsredaktør.

Nå er det klart at Trine Bakke Eidissen tar over Ulekleivs stilling som nyhetsredaktør.

– Jeg er veldig glad for å få inn en så dyktig person inn i den rollen. Jeg gleder meg til å samarbeid med Trine. Og jeg er sikker på at dette er bra for HA, bra for Trine og bra for leserne, sier Ulekleiv i en pressemelding publisert hos Halden Arbeiderblad.

Bakke Eidissen har vært ansatt som journalist i Halden Arbeiderblad siden 2018, og har lang fartstid både som journalist og redaktør i andre medier.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben og til å bygge videre på alt som er bra i HA. Og det er virkelig mye. I HA møter jeg hver dag kollegaer som går på jobb for å levere og samtidig ha det gøy. Det synes virkelig på produktet vårt, sier Bakke Eidissen.

Ifølge pressemeldingen ble beslutningen tatt imot med applaus på et allmøte i avisa mandag morgen.

Opprykket gjør at hun trer av som tillitsvalgt for journalistene i redaksjonen. Nestleder i redaksjonsklubben, Trine-Merethe Høistad forteller at journalistene er svært fornøyd med ansettelsen.

– Trine har vært en stor ressurs i redaksjonen med hennes solide saker og evige fokus på å levere bredt, godt og spennende innhold til haldenserne. Vi har store forventninger til henne som nyhetsredaktør, og ser fram til at hun skal bidra til at HA setter dagsorden i både små og store saker framover, sier Høistad.

Powered by Labrador CMS