Winta Negassi.
Winta Negassi.

Winta Negassi går til Google

Forlater Warner Bros. Discovery.

Publisert Sist oppdatert

Winta Negassi blir ledende People Partner for Googles forretningsorganisasjon på Nord-Europeisk nivå i juni.

Negassi kommer fra stillingen som Vice President, People & Culture, Nordics hos Warner Bros. Discovery.

– Jeg er takknemlig for alle mulighetene jeg har fått og er utrolig stolt over alt Warner Bros. Discovery-teamet i Norge og Norden har fått til. Flotte kollegaer, engasjerende innhold, vår digitale transformasjonsreise og fokuset på mangfold og inkludering har bidratt til at jeg har hatt en fantastisk og uforglemmelig reise. Det er få muligheter som hadde fått meg til å forlate Warner Bros. Discovery, men denne muligheten hos Google var én av disse.

Hun legger til at Google er et selskap som har fascinert henne i mange år.

– Jeg er imponert over arbeidet de gjør med tanke på «People and Culture» og mangfold og inkludering, som er noe jeg virkelig brenner for. Jeg ser frem til å bli kjent med mine nye kollegaer i Oslo samt resten av den Nord-Europeiske organisasjonen, sier Winta Negassi.

Peter Friis, VP Nord-Europa i Google, sier at Negassi tar med seg en bredde av relevant, internasjonal HR-erfaring fra medie- og teknologibransjen.

– Jeg er henrykt over at hun har takket ja til jobben som ledende People Partner for Googles forretningsorganisasjon i Nord-Europa, og jeg ser frem til å ta henne imot i Google neste måned, sier Peter Friis, VP Nord-Europa i Google.

Powered by Labrador CMS