Mikkel Niva og Herman Flesvig
Mikkel Niva og Herman Flesvig

Nå kommer Herman Flesvig og Mikkel Nivas nye podkast: Skifter navn

Podkasten til Mikkel Niva og Herman Flesvig skifter navn fra «Friminutt» til «Storefri» etter overgangen fra NRK til Schibsted.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag denne uken slippes første episode av Mikkel Niva og Herman Flesvigs nye podkast hos Schibsted-eide PodMe. Den heter «Storefri med Mikkel og Herman».

- Vi håper at lytterne fortsatt vil dele litt av fritiden sin med oss, sier Niva og Flesvig.

Fremover kan fans av Niva og Flesvig glede seg til en ny episode av Storefri hver onsdag hos PodMe.

– Vårt håp og ønske er at lytterne fortsatt vil dele litt av fritiden sin med oss. Enten man har storefri midt i skoledagen eller på vei hjem fra jobb. Vi trekker oss i alle fall ikke inn i klasserommet med det første.

Podkastduoen påpeker at de verken har som mål å finne opp kruttet på ny eller fylle sendetiden med noe mer meningsfylt enn hva de er kjent for fra tidligere.

De ønsker fortsatt at lytterne skal være en stor del av innholdsskapingen og håper på å full innboks fra start.

- Vi satser på å skape like meningsløst innhold som før. For vår egen del er de største endringene nye adgangskort, og en ny pad med mange flere knapper. For lytterne blir selvsagt PodMe en ny app å forholde seg til, men utover det er den største endringen at vi har fått ny e-postadresse, sier Niva og Flesvig.

Det var i mars 2021 at nyheten kom om at Mikkel Niva og Herman Flesvig, sammen med Radioresepsjonen, meldte overgang til Schibsted-konsernet.

– Etter snart tre år med “Friminutt”, så er det på tide at vi trekker inn i klasserommet og begynner å jobbe litt for pengene. Når det gjelder selve innholdet vi skal lage kan vi garantere like meningsløst innhold, fjas og moro som før, sa Flesvig og Niva da.

Powered by Labrador CMS