Gjengen bak Radioresepsjonen skal lage podkast for Schibsted fremover. Nå har den nye podkasten fått sitt navn.
Gjengen bak Radioresepsjonen skal lage podkast for Schibsted fremover. Nå har den nye podkasten fått sitt navn.

Nå er «Radioresepsjonens» nye navn klart - dette skal de hete hos Schibsted

Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheims program får nytt navn.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i år ble det klart at NRK-profilene Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim skal lage podkast for Schibsted.

Dermed forlater de mangeårige programlederne av «Radioresepsjonen» NRK. Deres nye program hos Schibsted skal hete «Papaya». Det skriver VG mandag morgen.

Programleder Steinar Sagen forteller at Papaya-navnet først ble vurdert som navn da «Radioresepsjonen» først ble startet opp, men at det da ble vraket.

Hans bror Tore Sagen sier dette om hvorfor navnet nå blir tatt i bruk.

– Det var jo en anerkjennelse vi gjorde, at når vi skulle finne et nytt navn så skulle det ikke være rått og kult. Rått og kult varer bare et par uker. «Papaya» er litt som fruktens aubergine, sier Tore Sagen.

Da nyheten om trioens overgang til Schibsted ble kjent i mars, sa Steinar Sagen følgende:

– Det er veldig deilig at vi endelig kan fortelle hvor vi skal, og selv om det både er litt spennende og skummelt, har vi veldig tro på den veien Schibsted nå går med eksklusivt podkastinnhold.

Sagen la samtidig til:

– Vi lover iallfall at vi skal fortsette å gi våre trofaste tilhengere, og kanskje noen nye, lettbeint underholdning på et skyhøyt nivå. Og så må vi jo finne på et nytt navn.

Powered by Labrador CMS