Synnøve Fonneland, Julie Borge Blystad og Anders Zerener er blitt fast ansatt i Psykologisk.no.

Synnøve, Julie og Anders har fått fast jobb i Psykologisk.no

Anders Zerener og Synnøve Fonneland blir fast ansatt som journalister, og Julie Borge Blystad som Psykologisk.nos markedskoordinator.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det skriver Psykologisk.no torsdag.

Anders Zerener startet i et ettåring engasjement som deskjournalist i februar i år, etter et vikariat i Dagens Medisin.

Nå har han fått fast jobb etter tre måneder.

– For meg har veien fra engasjement til fast ansettelse vært et lite eventyr, og jeg hadde ikke sett for meg at det ville gå så fort. Det er ganske uvanlig i denne bransjen, og det sier litt om tilliten redaktøren har til denne gjengen, sier Zerener til Psykologisk.no.

Synnøve Fonneland har tidligere jobbet som kulturjournalist i Bergensavisen. I januar startet hun i et engasjement i Psykologisk.no, og har fått fast jobb etter fire måneder i nettavisen.

– Nå får vi være med på hele reisen, og vi får være med så lenge vi vil, det er veldig gøy å være en del av noe som vokser. Man tør kanskje å ta en litt større del i redaksjonen som fast ansatt også, det er litt tryggere, sier Fonneland.

Julie Borge Blystad har fullført en master i nevropsykologi ved Institutt for psykologi, NTNU, og er nå fast ansatt som Psykologisk.nos markedskoordinator.

– Det føles godt å være fast ansatt på den drømmearbeidsplassen dette faktisk er. Knaillegodt, sier Borge Blystad til Psykologisk.no.

Powered by Labrador CMS