Teknisk Ukeblad har ansatt frontsjef Wenche Willoch og journalist Tia Kristine Karlsen.
Teknisk Ukeblad har ansatt frontsjef Wenche Willoch og journalist Tia Kristine Karlsen.

Teknisk Ukeblad henter både frontsjef og journalist

Med disse to på laget er jeg trygg på at vi har et veldig godt utgangspunkt for å fortsette den gode veksten vi har, sier redaktør Ole Petter Pedersen.

Publisert Sist oppdatert

Teknisk Ukeblad har ansatt frontsjef Wenche Willoch og journalist Tia Kristine Karlsen.

Willoch har de siste årene vært redaktør for Titan ved Universitetet i Oslo, deres forskningsavis.

Fra tidligere har hun erfaring fra både produksjonsledelse i TV2 og mange år på desken i Aftenposten.

– Wenche tilfører oss kompetanse på flere områder, ikke minst visuelt uttrykk og presentasjon, felt vi selv har definert at vi ønsker å bli bedre på, sier redaktør Ole Petter Pedersen i en pressemelding.

– Med Wenche på plass vil TU Media ha en felles desk, som skal bistå våre tre digitale publikasjoner med best mulig presentasjon ut mot de ulike brukergruppene.

Karlsen er på sin side ansatt i et 12 måneders engasjement med hovedansvar for å dekke samferdsel, i forbindelse med fødselspermisjon.

Hun har bachelor både som byggingeniør og i statsvitenskap, blant annet med en bacheloroppgave om Statens vegvesen.

Karlsen har også i en rekke år hatt sommerjobb og frilanset for Dagens Næringsliv, først og fremst D2-magasinet. Hun har også bakgrunn fra Universitas. Hun er for tiden i kommunikasjonsavdelingen i Flyktninghjelpen.

– Med disse to på laget er jeg trygg på at vi har et veldig godt utgangspunkt for å fortsette den gode veksten vi har innen digitalt abonnement, der vi nesten daglig setter nye rekorder.

– TU skal levere pålitelig og viktig journalistikk med særlig vekt på å hjelpe brukerne til å gjøre en enda bedre jobb – ikke minst med vekt på framtidens teknologiske utfordringer, sier Pedersen.

Powered by Labrador CMS