Disse fem har fått jobb i P3: Ellen Eriksen (fra venstre), Maud Lervik Grøttland, Maria Olivia Rivedal, Sandra Mei Ling Noer og Markus Indrebø-Langlo.

NRK P3 ansetter fem nye journalister til ny redaksjon

P3 har opprettet en helt ny meningsredaksjon.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

NRK P3 har ansatt fem nye journalister til en nyopprettet meningsredaksjon. Det er prosjektstillinger med ett års varighet.

Sandra Mei Ling Noer er ansatt som vaktsjef, Ellen Eriksen er ansatt som journalist, Maud Lervik Grøttland er ansatt som visuell journalist / videojournalist, Maria Olivia Rivedal er ansatt som journalist og fotograf og Markus Indrebø-Langlo er ansatt som visuell journalist / videojournalist.

Fungerende redaksjonssjef nett og sosiale medier i NRK P3, Margrethe Miljeteig tror alle de fem vil imponere dem i tiden som kommer.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

– Vi hadde 47 søkere til stillingene, og kunne virkelig velge fra øverste hylle. Redaksjonen vi har satt sammen er helt unik, med god visuell kompetanse og kjennskap til den unge målgruppa. Denne uka er den nye redaksjonen samlet i P3s lokaler på Marienlyst i Oslo, og det er en fin gjeng som har funnet tonen, sier Miljeteig.

Utgangspunktet for prosjektet er å løfte stemmer som vanligvis ikke blir hørt.

– Det neste året skal de lage god og meningsfylt meningsjournalistikk for unge, og de skal finne de stemmene som vanligvis ikke blir hørt. Målet vårt er at det skal bli enklere for unge mennesker å si hva de mener, og prosjektet vil jobbe med flere ulike formater og publikumsdialog.

Powered by Labrador CMS