Yasmine Massfih blir ansvarlig for driften av 730.no.
Yasmine Massfih blir ansvarlig for driften av 730.no.

Yasmine Massfih er ny 730.no-sjef

– Det er veldig spennende å få en slik sentral posisjon hos en medieplattform med stor vekst i den unge målgruppen, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Yasmine Massfih er ansatt som ny kommersiell leder for 730.no, opplyser popkultur-nettavisen.

Hun får ansvaret for den daglige driften av 730.no, inkludert salg, kontakt med markedet og oppfølging av nye og eksisterende kunder, opplyses det.

– Det er veldig spennende å få en slik sentral posisjon hos en medieplattform med stor vekst i den unge målgruppen, forteller Massfih.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på [email protected]

– At jeg i tillegg er fast leser og følger av 730.no, og har vært det siden jeg var tenåring, gjør det hele ekstra stas, sier hun.

Massfih har tidligere nær ti års erfaring innen salgsbransjen, og har blant annet jobbet innen retail for Calvin Klein, Marc Jacobs og Kate Spade hos Blender, samt for software-selskapet Pie Systems.

Hun har bachelor i markedsføring og Fashion Marketing fra London College of Fashion.

Gisle G. Stokland, utgiver av 730.no, jubler over ansettelsen.

– Det var veldig mange søkere, men det var ingen tvil om at Yasmine var den perfekte kandidaten. Hun glad i salg, har usedvanlig godt omdømme og er genuint interessert i produktet vårt og ung popkultur generelt. Vi gleder oss veldig til å løfte 730.no videre sammen med Yasmine, sier han.

Powered by Labrador CMS