Tamanna Agnihotri har vært en av NRK P3s mest synlige profiler det siste snaue året. Nå blir hun værende i kanalen på fast basis.
Tamanna Agnihotri har vært en av NRK P3s mest synlige profiler det siste snaue året. Nå blir hun værende i kanalen på fast basis.

Tamanna Agnihotri er NRK P3s nye faste programlederprofil

– Dette er drømmejobben for meg, sier hun til Medier24.

Publisert Sist oppdatert

Tamanna Agnihotri (23) er ansatt i fast jobb som programleder i NRK P3.

Hun danket ut 225 søkere til jobben, som ble annonsert som «NRK P3s nye programlederprofil».

Agnihotri har allerede jobbet i P3 siden i fjor sommer, blant annet med programmet «Mensen» og podkasten «Pålogga».

Nå er hun glad for å bli værende i kanalen - på fast basis.

– Det er rart og en veldig deilig følelse. Det gir en ro i kroppen. P3 er blitt som en familie for meg. Nå får jeg anledning til å fortsette å gjøre det jeg allerede gjør, men med en betryggende følelse av å få bli her, sier Agnihotri til Medier24.

– Teste ut nye prosjekter

Hun er ikke ansatt for et bestemt prosjekt, og skal etter planen fortsette med «Pålogga»-podkasten frem til høsten. Etter det er kanalen åpen for både podkast-, radio- og TV-oppdrag for Agnihotri, får Medier24 opplyst.

Det passer henne helt greit.

– Jeg har fått lov til å utvikle meg i P3, og teste ut nye prosjekter. Vi får se hva tiden bringer, men jeg har lyst til å utvikle meg videre og vokse. Dette er drømmejobben for meg, siden jeg nettopp for lov til å gjøre så mange forskjellige ting, sier hun.

Agnihotri har blant annet et par konkrete temaer hun ønsker å belyse.

– Jeg har lyst til å løfte opp og få frem at flerkulturelle også kan stråle i denne type kreative jobber. Jeg hadde selv ikke så mange flerkulturelle forbilder i slike roller da jeg vokste opp.

– I tillegg snakker jeg gjerne mer om klein tematikk. Jeg skal ikke overta etter Tuva Fellmann, altså. Og det må ikke være om sex, heller. Men kanskje litt rare nisjeting, sier Agnihotri.

Som selverklært «Oslo-jente» blir hun nå værende i Trondheim en stund til, ettersom stillingen er lagt til Tyholt.

Det lever hun helt greit med.

– Jeg er så Oslo at det ikke er mulig, egentlig. Men da jeg kom til Trondheim, så innså jeg at det finnes andre fine steder også. Trondheim og Tyholt er en utrolig fin arbeidsplass med mange fine mennesker. Jeg stortrives, sier Agnihotri.

– Hun er den kule venninnen

Agnihotri har en bachelor i medievitenskap fra Universitetet i Oslo og har også spilt i filmen «Utøya: 22.juli» og serien «Skitten snø».

Redaksjonsleder Anne Dorte Lunås sparer ikke på superlativene når hun blir bedt om å beskrive Agnihotri.

– Tamanna er varm, engasjert og ekte. Jeg tror hun er en type programleder som lyttere har lyst til å henge med. Og det å ha godt selskap er viktig for folk. Hun er en veldig god programlederprofil for oss, sier hun til Medier24.

– Hun er også veldig kul. Hun er den kule venninnen alle vil ha, legger Lunås til.

Powered by Labrador CMS