Julepraten:

Dette husker Tamanna Agnihotri best fra 2020: – Det er faktisk noe av det beste jeg har sett

NRK P3-profilen oppsummerer 2020 i #Julepraten.

Publisert

I tradisjonen tro stiller også Medier24 i år en rekke spørsmål til mediemennesker i spalten #Julepraten.

Neste person ut er NRK P3-journalist og programleder Tamanna Agnihotri.

– Hva gjør du i jula?

– Jeg har en ganske stor familie så jul betyr masse samlinger, god mat og 3-4 ekstra kilo med julefett på kroppen. Det viktigste er jo alltid å bare være sammen, spesielt når de fleste i min familie bor ulike steder i landet, inkludert meg. I år blir det bare feiring med nærmeste familie, men jeg må si at jeg gleder meg litt ekstra til å komme hjem i år. Julefilmer er utrolig viktig for meg, og ikke minst Harry Potter-maraton med familien!

– Hva må til for at det blir ordentlig jul for deg?

– Jeg vil egentlig si snø, men der har jeg egentlig gitt opp. Men julelys og dekorasjoner gjør meg veldig glad, spesielt når gatene ser ut som det er dratt ut fra en julefilm. Og det er jo egentlig ikke jul uten masse digg mat og bakverk. 

– Hva husker du best fra medieåret 2020?

– Det må være da regjeringen svinget på hoftene sine i en dans utenfor Stortinget. Det er faktisk noe av det beste jeg har sett på en god stund, og det er spesielt morsomt å sende klippet videre til mine venner i andre land. 

– Hva var det morsomste som skjedde i 2020?

– Da det var en kenguru som var på rømmen fra dyreparken i Karmøy. Alt jeg klarte å tenke på er den heldige familien på Norges-ferie som kanskje så denne kenguruen, de fikk seg en liten syden-opplevelse i tillegg. 

– Hva var det pinligste som skjedde i 2020?

– Det må ha vært i sommer da jeg valgte å ha en blinddate med en mann på radioen på NRK P3. Jeg er ikke ofte flau, men er veldig sikker på at du kan høre nervøsiteten i stemmen min gjennom hele samtalen. 

– Hva tror du vil påvirke medieåret 2021?

– Jeg tror det vil bli mer mangfold, både av saker, prosjekter og mennesker.2020 har virkelig vært året for å mene og debattere, og det tror jeg har vært med på å skape en positiv endring i mediebildet. 

Powered by Labrador CMS