Synne Mauseth og Stian Hansen er ansatt i Polaris-satsingen Midtnorsk Næringsliv.

Synne og Stian får faste jobber i MN24: – Spennende og talentfulle journalister

– Dette er to meget spennende og talentfulle journalister, sier ansvarlig redaktør.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Synne Mauseth (28) og Stian Hansen (35) blir nye frontsjefer og journalister i Polaris-satsingen Midtnorsk Næringsliv.

Det er ansvarlig redaktør, Atle Bersvendsen godt fornøyd med.

– Dette er to meget spennende og talentfulle journalister, som vil løfte Midtnorsk Næringsliv og nettavisa MN24 videre, sier han.

Og legger til:

– Begge er unge, men har solid journalistisk erfaring og dyp kunnskap om moderne digital distribusjon via fronter og sosiale medier, sier han.

– Vi gleder oss

Synne Mauseth kommer fra jobben som journalist i Adresseavisens urbane satsing trd.by, mens Stian Hansen tar turen over Nidelva fra jobben som journalist i Nidaros.

Begge har jobbet med ulike former for økonomi og næringslivsjournalistikk i en rekke år. Nå venter nye oppgaver:

– Vi gleder oss til å komme i gang, sier de to, som blant annet ser frem til å jobbe med kolleger i ti mediehus over hele Midt-Norge.

Midtnorsk Næringsliv er et samarbeid mellom Polaris-avisene Adresseavisen, Avisa Sør-Trøndelag, Bladet, Brønnøysunds Avis, Fosna-Folket, Hitra-Frøya, Innherred, Opp, Steinkjer24 og Trønderbladet.

– Vi ønsker å være det største og viktigste nettstedet for siste nytt om økonomi, næringsliv og nyskaping i Midt-Norge. Vi ønsker samtidig å styrke MN24 på journalistikk for yngre målgrupper, sier Bersvendsen.

– I det arbeidet blir Synne og Stian helt sentrale, sammen med de ti mediehusene som til sammen utgjør Midtnorsk Næringsliv og nettstedet MN24.

.

Powered by Labrador CMS