Synne Mauseth og Stian Hansen er ansatt i Polaris-satsingen Midtnorsk Næringsliv.
Synne Mauseth og Stian Hansen er ansatt i Polaris-satsingen Midtnorsk Næringsliv.

Synne og Stian får faste jobber i MN24: – Spennende og talentfulle journalister

– Dette er to meget spennende og talentfulle journalister, sier ansvarlig redaktør.

Publisert Sist oppdatert

Synne Mauseth (28) og Stian Hansen (35) blir nye frontsjefer og journalister i Polaris-satsingen Midtnorsk Næringsliv.

Det er ansvarlig redaktør, Atle Bersvendsen godt fornøyd med.

– Dette er to meget spennende og talentfulle journalister, som vil løfte Midtnorsk Næringsliv og nettavisa MN24 videre, sier han.

Og legger til:

– Begge er unge, men har solid journalistisk erfaring og dyp kunnskap om moderne digital distribusjon via fronter og sosiale medier, sier han.

– Vi gleder oss

Synne Mauseth kommer fra jobben som journalist i Adresseavisens urbane satsing trd.by, mens Stian Hansen tar turen over Nidelva fra jobben som journalist i Nidaros.

Begge har jobbet med ulike former for økonomi og næringslivsjournalistikk i en rekke år. Nå venter nye oppgaver:

– Vi gleder oss til å komme i gang, sier de to, som blant annet ser frem til å jobbe med kolleger i ti mediehus over hele Midt-Norge.

Midtnorsk Næringsliv er et samarbeid mellom Polaris-avisene Adresseavisen, Avisa Sør-Trøndelag, Bladet, Brønnøysunds Avis, Fosna-Folket, Hitra-Frøya, Innherred, Opp, Steinkjer24 og Trønderbladet.

– Vi ønsker å være det største og viktigste nettstedet for siste nytt om økonomi, næringsliv og nyskaping i Midt-Norge. Vi ønsker samtidig å styrke MN24 på journalistikk for yngre målgrupper, sier Bersvendsen.

– I det arbeidet blir Synne og Stian helt sentrale, sammen med de ti mediehusene som til sammen utgjør Midtnorsk Næringsliv og nettstedet MN24.

.

Powered by Labrador CMS