MinMote ansetter Penny Wayne Claire Kembba og Malin Gaden
MinMote ansetter Penny Wayne Claire Kembba og Malin Gaden

MinMote ansetter Malin Gaden og Penny Kembba

VGs relanserte motenettsted styrker laget med nyansettelser fra KK og NRK.

Publisert

Malin Gaden kommer fra KK, og er fast ansatt på MinMote. Penny Wayne Claire Kembba har bakgrunn blant annet fra NRK, og går inn i et lengre vikariat. Begge begynner i juni.

Gaden startet sin journalistiske karriere i STYLEmag, og kommer nå sist fra jobben som Mote- og skjønnhetsansvarlig i KK. Hun har også laget podkasten KK-podden.

– Det skjer utrolig mye spennende i VG og Schibsted, og MinMote har en vanvittig sterk posisjon i bransjen hvor journalistikken som serveres både inspirerer og informerer. Det er klart man vil være med på det! sier Gaden.

Kembba kommer fra jobben som programinnkjøper i NRK, og har blant annet vært programleder i «Innafor X» og på «Reiseradioen», i tillegg til idé og regi på dokumentarserien «Morra mi». Hun har også bakgrunn fra P3 på radio.

– Det er veldig få i Norge som får jobbe med motejournalistikk på heltid, og jeg føler meg heldig som nå blir en av de få privilegerte. Kritiske saker og mer mangfold står høyt på to do-listen. Og det er nok ikke noe bedre sted å gjøre det enn på Norges største moteside og i et mediehus med såpass stor standing hos den unge målgruppen, sier Kembba.

MinMote er Norges største side for mote, skjønnhet og interiør, med 800.000 unike brukere i uken. MinMote er en del av VG, og ble i mai relansert med nytt design.

– Jeg er utrolig glad for at MinMote tiltrekker seg så mange spennende kandidater som vi så i denne prosessen. MinMote er viktig for VG, og vi ser at vi er med på å gjøre VG mer relevante for mange lesere, spesielt for kvinner, sier avdelingsleder i VG Nisje Atle Jørstad Wergeland, og legger til:

– Malin er en komplett mote- og skjønnhetsjournalist, med solid nettverk og gjennomføringskraft. Penny overbeviste i ansettelsesprosessen med blant annet kritisk tilnærming og god målgruppeforståelse. De vil begge styrke MinMote i en veldig viktig periode for oss, og jeg er sikker på de vil bidra til å gjøre oss enda mer relevante for enda flere.

Powered by Labrador CMS