Sarah Gundhus Bøe, Ole Kåre Eide og Eivind Nicolai Lauritsen.
Sarah Gundhus Bøe, Ole Kåre Eide og Eivind Nicolai Lauritsen.

Vårt Land henter vaktsjefer fra Forskning.no og Forsvarets forum

Vårt Land med nye signeringer på nyåret: Eivind Nicolai Lauritsen, Ole Kåre Eide og Sarah Gundhus Bøe er ansatt i avisen.

Publisert Sist oppdatert

Eivind Nicolai Lauritsen og Ole Kåre Eide blir vaktsjefer, mens Sarah Gundhus Bøe tiltrer rollen som hovedredigerer.

Det skriver Vårt Land i en pressemelding torsdag.

– Vi har sikret oss sterke fagpersoner med en unik bakgrunn som vil styrke Vårt Lands publisistiske prosjekt, sier Veslemøy Østrem, nyhetsredaktør i Vårt Land.

Eivind Nicolai Lauritsen (34) kommer fra rollen som reportasjeleder i forskning.no, og har tidligere jobbet i Aftenposten og NRK.

– Det blir en glede å jobbe med en redaksjon som er så gode på det de gjør. Jeg håper vi kan få til store ting sammen, sier Lauritsen.

Ole Kåre Eide (41) har vært i Forsvarets forum siden 2006, som deskleder, utgavesjef, digitalredaktør og prosjektredaktør. Han var også vaktsjef for NRK Dokumentar i 2019/20.

For meg er dette en kjempefin mulighet til å prøve noe nytt og utvikle meg samtidig som jeg kan være med å utvikle andre. Jeg har veldig tro på prosjektet Vårt Land og trigges av medier som prøver å finne sin plass mellom print- og nettpublisering. Det er nemlig fullt mulig, sier Eide.

I et vikariat som hovedredigerer er også Sarah Gundhus Bøe ansatt. Hun er utdannet illustratør og har en master i engelsk språk og lingvistikk og en bachelor i nordisk. Hun kommer fra rollen som vitenskapelig assistent ved Universitetet i Oslo.

– Jeg gleder meg til å bearbeide tekster fra kloke hoder slik at verdidebattene i Vårt Land når ut til enda flere, sier Bøe.

Powered by Labrador CMS