Rasmus Børja Øyen går fra Discovery til TV 2.
Rasmus Børja Øyen går fra Discovery til TV 2.

TV 2 henter Discovery-sjef og lanserer «LUNCH»

TV2 henter dramasjef Rasmus Børja Øyen fra Discovery. Samtidig lanserer de den populære tegnserien «LUNCH» på egne kanaler.

Publisert Sist oppdatert

TV 2 øker satsingen på drama og humor den kommende perioden. Det forteller kanaldirektør, Trygve Rønningen, i en pressemelding.

– Seerne elsker humor, og dette skal de finne mer av på TV 2 i tida som kommer. Vi skal satse mer på talentene og de gode ideene, og vi kommer til å investere langt mer i prosjekter innen norsk kvalitetshumor, sier Rønningen.

– TV 2 vil ha en ledende posisjon innen denne sjangeren, fortsetter han.

I denne satsingen henter TV 2 nå Discoverys dramasjef Rasmus Børja Øyen.

Øyen forlater Discovery etter 17 år som blant annet humorsjef og dramasjef, og skal nå inngå i TV 2s dramateam som prosjekteier med ansvar for humordrama.

– Jeg vil takke for tilliten som har blitt vist meg gjennom alle år i Discovery. Jeg er stolt og glad for alt vi har fått til. Jeg kommer til å savne gode kolleger som jeg har jobbet tett med lenge. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye og spennende oppgaver til høsten, og bli bedre kjent med de dyktige folkene i TV 2, sier Øyen.

Kanalen opplyser også om at de skal lansere en humorserie basert på den velkjente tegneserien «LUNCH».

Det er Børge Lund som står bak den populære tegneserien.

Sammen med The Oslo Company har han utviklet en humordramaserie hvor karakterene fra tegneseriestripene blir levende, opplyser TV 2.

Powered by Labrador CMS