Susanne Blindheim og Jonas Sire går til styrker redaksjonen i Psykologisk.no

Susanne Blindheim (24) og Jonas Sire (25) er engasjert som journalister i Psykologisk.no

Psykologisk.no styrker redaksjonen i Oslo og Bergen.

Publisert

Etter flere ansettelser det siste året avslutter Psykologisk.no 2022 med å rekruttere ytterligere to nye journalister, med hvert sitt fokusområde.

Jonas Sire er journaliststudent i Bergen, og skal ha et blikk på alt psykologi-relatert i Bergen by. Han skal i utgangspunktet jobbe 20 prosent, i en stilling han kombinerer med studiene.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

Susanne Blindheim går inn i et 100 prosent engasjement i Oslo, og tar med seg erfaring fra både psykologi og journalistikk.

Begge de to nye ansiktene i redaksjonen har erfaring fra hver sin Amedia-avis. Jonas Sire har allerede forsøkt seg i Østlandets Blad, og Susanne Blindheim har erfaring fra Nettavisen og nå senest i Schibsted-konsernet.

– Jeg gleder meg stort til å få muligheten til å formidle viktige nyheter, og interessante artikler innenfor psykologifeltet, sier Blindheim.

Sire har erfaring fra lokalavis i tillegg til å studere journalistikk ved Universitetet i Bergen.

– Jeg brenner for å finne de gode sakene og kildene som kan være med på å fortelle viktige historier i samfunnet. God journalistikk burde også være nyansert og inneha et bredt meningsmangfold. Dette er ting jeg ønsker å oppnå med mitt arbeid, sier Sire.

Ansvarlig redaktør i Psykologisk.no, Pål Johan Karlsen, er fornøyd med de nye ansettelsene i redaksjonen, og ser kanskje spesielt frem til et økt nærvær i en viktig by i Norge for psykologifeltet.

– Det gjør godt å få på plass disse to forsterkningene før vinteren. Susanne og Jonas har en spennende fartstid fra hver sin Amedia-avis og har altså begge gått en solid skole for ambisiøse nyhetsjournalister. Leserne våre vil nok merke det økende nyhetstrykket i Psykologisk.no. I tillegg er vi glade for å få økt tilstedeværelse i Norges nest største by, der vi fra før har mange leserne.

Powered by Labrador CMS