Intisaar Ali blir journalist i VGs avdeling Z.

Intisaar Ali (29) danket ut nesten 80 konkurrenter - nå får hun fast jobb i VG

Den nyansatte journalisten sier hun vil bruke sin flerkulturelle kompetanse til å nå flere samfunnsgrupper.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Intisaar Ali (29) er fast ansatt som journalist på Avdeling Z i VG.

Nesten 80 søkere konkurrerte om journaliststillingen på avdelingen, og VG er svært glade for å få med Ali på laget.

– Jeg gleder meg skikkelig til å bli en del av gjengen i VG. De er uredde og flinke til å teste ut nye ting, som bidrar til å fornye journalistikken, sier Ali.

Og legger til:

– VG har gjort en knalljobb når det gjelder å satse på innhold for de unge, med min flerkulturelle kompetanse håper jeg vi også kan nå bredere til flere grupper i samfunnet. All den kompetansen jeg har bygget opp i NRK håper jeg også vil være verdifull i min nye jobb.

Ali kommer til VG fra jobb i NRK Oslo og Viken der hun har vært siden 2018. Før det har hun vært andre steder i NRK, blant annet som FleRe-stipendiat.

– Vi har hørt veldig mye bra om Intisaar. Hun er en initiativrik og fremoverlent journalist som mestrer de fleste plattformer, og vi ser frem til alt det hun vil få til på Avdeling Z i jakten på nye lesere til VG, sier avdelingsleder Mathias Jørgensen.

Til denne stillingen så VG spesielt etter en journalist med mangfoldskompetanse, slik Medier24 tidligere har omtalt.

– For å lykkes med ambisjonen vår om å være hele folkets nyhetsdestinasjon, er vi avhengig av å forstå alle målgrupper bedre. Intisaars interesse for journalistikk for unge mennesker, samt hennes mangfoldskompetanse kommer svært godt med i dette arbeidet, sier utviklingsredaktør Øyvind Brenne.

Powered by Labrador CMS