Ingunn Borud (t.v) og Lisa Marie Schaft blir fast ansatt i Vestby Avis.
Ingunn Borud (t.v) og Lisa Marie Schaft blir fast ansatt i Vestby Avis.

Ingunn (25) og Lisa Marie (34) får faste stillinger i Vestby Avis

– Jeg er veldig fornøyd med at Ingunn og Lisa ønsket å være med oss videre, sier redaktør Trine Urstad.

Publisert

Journalistene Ingunn Borud og Lisa Marie Schaft er ansatt i faste stillinger i Vestby Avis. De har begge vært ansatt i vikariater i avisen det siste året.

Ansvarlig redaktør, Trine Urstad, er veldig glad for at begge de to har takket ja til å fortsette i avisen på fast basis.

– Jeg er veldig fornøyd med at Ingunn og Lisa ønsket å være med oss videre. De er begge dyktige journalister som har teft for de gode sakene og et genuint ønske om at Vestby Avis skal levere kvalitetsjournalistikk til lokalbefolkningen i Vestby gjennom små og store saker, sier Urstad.

Og legger til:

– Det setter jeg som redaktør høyt og med disse to på laget er jeg trygg på at vi kommer til å fortsette å gjøre det også.

Ingunn Borud er takknemlig for å få fortsette i Vestby Avis.

– Det er veldig stas at Vestby Avis vil satse videre på meg som journalist, og jeg gleder meg til å dykke enda dypere i stort og smått som skjer i Vestby.

Kollega Lisa Marie Schaft forteller at hun har kost seg stort i jobben som journalist i lokalavisen det siste året.

– Jeg var så heldig at jeg fikk starte opp i Vestby Avis for et snaut år siden og jeg har stortrivdes siden da. Ingen dager er like i lokalavisen og det er spennende og motiverende å jobbe sammen med flotte kolleger for å nå de målene vi har

– Jeg setter stor pris på at Trine nå har gitt meg muligheten til å bli et fast medlem av redaksjonen og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier hun.

Powered by Labrador CMS