Hilde Skovdahl, Kjetil Hugin og produsent Anna Kappler.
Hilde Skovdahl, Kjetil Hugin og produsent Anna Kappler.

«Charter-Hilde» blir program­leder for P4-gruppen: – Føles helt uvirkelig

– Jeg har alltid hatt en drøm om å få lov til å vekke Norge, sier Hilde Skovdahl.

Publisert Sist oppdatert

Hilde Skovdahl, kjent fra Charterfeber på TV 3 og «Sofa» på TV 2, blir å høre på P4-gruppens kanaler P6-P10 i tiden fremover.

Sammen med mangeårig P4-programleder Kjetil Hugin skal hun lede morgenprogrammet «God morgen med Hugin & Hilde».

Skovdahl garanterer at det også bli en sending full av glede, og at lytterne skal bli motiverte og inspirerte til å ta fatt på en ny dag.

- Det føles helt uvirkelig at jeg har fått jobb i P4, og at jeg i tillegg får lov til å starte et helt nytt morgenshow med Kjetil Hugin. Jeg har alltid hatt en drøm om å få lov til å vekke Norge, og selv elsker jeg morgener og vet hvor avgjørende de første timene er for hvordan en ny dag blir, sier hun.

Programredaktør i P4-gruppen, Anders Opsahl, tror lytterne kommer til å bli overrasket når de hører Skovdahl på radio.

- «God Morgen med Hilde og Hugin» skal være dagsaktuell med nyhetsoppdateringer, gjester og faste spalter. Vårt nye morgenteam skal tilføre radioen en energi-boost med et skråblikk på dagen, sier Opsahl.

Og fortsetter:

– Hilde blåste oss av banen under prøvesendingene og viste mange nye sider av seg. På radio leter man etter god kjemi og samtidig motsetninger for å skape friksjon og dynamikk, og det er akkurat det vi har fått med Hilde og Hugin, sier Opsahl.

Powered by Labrador CMS