Henrik Lenborg begynner i Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog i sommer.
Henrik Lenborg begynner i Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog i sommer.

Henrik Lenborg (25) er ny journalist i Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog

Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog styrker redaksjonen med Henrik Lenborg. Han begynner i juli og kommer sist fra jobb som medieansvarlig i Start.

Publisert

25 år gamle Henrik Lenborg er ansatt som journalist i Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog.

Lenborg er opprinnelig fra Jessheim, men han har vært mye på lokale trakter ettersom familien eier en hytte i nærheten.

Lenborg har også allerede kjøpt leilighet i byen. Så nå gleder han seg til å stå på egne bein her, og ikke bare kjøre gjennom byen.

Ikke minst gleder han seg også til å bli bedre kjent med Eidskog. Før denne jobben har Lenborg vært medieansvarlig i fotballklubben Start.

– Nå er jeg bare veldig spent på å komme i gang. I denne jobben får jeg også være med på å starte opp noe nytt. Det var det som veide tyngst for meg da jeg valgte å flytte på meg hit, forteller Lenborg til Mitt Kongsvinver.

Dette er den andre ansettelsen Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog gjør i år. Eira Egner (24) er også blitt ansatt i Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog. Hun begynner i august.

Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog har i tillegg flere eksterne bidragsytere. Ansvarlig redaktør Audun Bårdseth gleder seg nå over at to faste ansettelser vil gjøre redaksjonen både mer robust og fleksibel fra dag til dag.

– Vi har over en lengre periode vært underbemannet, og det har blitt mye ekstraarbeid for den lille redaksjonen. Nå er vi veldig fornøyde med å ha fått på plass full bemanning. Både Henrik og Eira er unge og sultne journalister som vi gleder oss til å bli bedre kjent med, sier Bårdseth.

Powered by Labrador CMS