Helle Lyng Svendsen (til venstre) og Hanna Ghaderi.
Helle Lyng Svendsen (til venstre) og Hanna Ghaderi.

Nettavisen ansetter to nye økonomijournalister

Hanna Ghaderi og Helle Lyng Svendsen er fast ansatt i avisens økonomiredaksjon.

Publisert

Helle Lyng Svendsen (24) jobbet først i Nettavisen som vikar sommeren 2021. Hun har nå fullført masterstudiet i politisk kommunikasjon i Amsterdam.

– Jeg ble tatt utrolig godt imot da jeg begynte som sommervikar og opplevde å bli satset på fra første stund. Gjennom høsten og våren har jeg også fått muligheten å jobbe fra utlandet. Den tilliten Nettavisen har vist meg har gjort meg veldig motivert til å fortsette å jobbe i her, sier Svendsen i en pressemelding.

Hun beskriver seg selv som en potet, med et bredt interessefelt. Hun er på plass i økonomiredaksjonen senest 1. juli.

En måned seinere starter også Hanna Ghaderi (24) i samme redaksjon. Hun kommer fra E24. Ghaderi har en mastergrad i journalistikk, og har jobbet i E24 i tre år.

– Jeg ønsker å videreutvikle meg som økonomijournalist og få muligheten til å jobbe med sakskomplekser utenfor kun breakingsjournalistikk, sier hun.

– Dette er to fantastiske ansettelser for Nettavisen. De vil løfte avisen på økonomi-kompetanse, nyhetstrøkk, fart og mye annet, og vil garantert levere masse gode saker. Ved siden av dette er jeg sikker på at begge vil være kjempehyggelige kollegaer. Det er utrolig gøy at to så dyktige og talentfulle journalister har valgt å jobbe hos oss, sier redaksjonssjef Halvor Ripegutu.

Powered by Labrador CMS