Guro Borchgrevink Valland. Foto: Paul Sigve Amundsen/BT
Guro Borchgrevink Valland. Foto: Paul Sigve Amundsen/BT

Guro Valland forlater Dagens Næringsliv - dette skal hun gjøre nå

NHST Sjømat henter ny leder fra eget konsern.

Publisert Sist oppdatert

Guro Valland blir ny leder for brukermarked, strategi og forretningsutvikling for NHSTs sjømatpublikasjoner i Bergen, som omfatter Fiskeribladet, IntraFish og Tekfisk.

Det opplyser NHST i en pressemelding. Valland kommer fra målgruppeavdelingen i Dagens Næringsliv, som er eid av samme konsern.

– Det er selvsagt vemodig å forlate DN og alle de flinke og gode kollegene der, men jeg ser virkelig frem til å sette NHST Sjømat på kartet, sier Valland.

Og legger til:

– Og siden vi eies av samme konsern, så er jeg likevel ikke helt borte fra gjengen i Oslo. Vi får nok en del å gjøre med hverandre, sier Valland.

Øystein Hage, ansvarlig redaktør/adm. direktør i NHST Sjømat, er glad for å få Valland med på laget. Blant annet sier han at ansettelsen skal hjelpe dem med å vokse, både i og utenfor norsk sjømatnæring.

– Vi er utrolig glade for å få med oss Guro på laget. Hun vil tilføre oss mye kunnskap rundt leserinnsikt, analyse og forretningsutvikling som vil være gull verdt for oss.

Å ha nok kompetanse om hva leserne ønsker seg er også noe Valland trekker frem som en viktig faktor for å kunne vokse.

– Forståelse for brukernes behov og ønsker er rett og slett en kjemperessurs når du skal identifisere potensial for vekst, sier hun.

Powered by Labrador CMS