Guro Holmene returnerer til Nettavisen etter flere år i Schibsted.
Guro Holmene returnerer til Nettavisen etter flere år i Schibsted.

Guro Holmene returnerer til Nettavisen - får sjefsstilling

– Blokka er allerede full av ideer som jeg skal ta med inn i den nye stillingen.

Publisert Sist oppdatert

Guro Holmene returnerer til Nettavisen etter at hun i 2017 forlot avisen til fordel for jobben som innholdsprodusent og prosjektleder i Schibsted.

Hun var med på å starte Side2, og har jobbet i Nettavisen som både journalist og vaktsjef. Nå blir Holmene kommersiell innholdssjef i Nettavisen, i avdelingen for innovasjon og forretningsutvikling.

– Jeg er imponert over veksten til Nettavisen de siste årene, og alle nye prosjekter og tjenester som skapes, sier Holmene i en pressemelding.

Og legger til:

– Å være en del av dette, og avdeling for innovasjon og forretningsutvikling, skal bli utrolig spennende - og blokka er allerede full av ideer som jeg skal ta med inn i den nye stillingen.

Direktør for innovasjon, Pål Nisja-Wilhelmsen er klar på at ansettelsen er gode nyheter for Nettavisen.

- Vi ønsket å styrke laget vårt etter tidenes beste år i 2020 med over 50 prosent vekst, og vi stilte kikkersiktet inn på en person vi visste kunne styrke oss. Det var derfor veldig positivt da Guro svarte ja til å gjøre oss enda bedre.

– Hennes bakgrunn, og faglige styrke vil heve oss. I tillegg til at vi vet hvor bra hun passer inn i miljøet vårt. Litt slik som på overgangsmarkedet i fotball var det en spiller vi mente var riktig, og når hun sa ja ble det full jubel på vår fredagsquiz.

Powered by Labrador CMS