Tarjei Leer Salvesen slutter i Fædrelandsvennen.
Tarjei Leer Salvesen slutter i Fædrelandsvennen.

Tarjei Leer-Salvesen har sagt opp jobben i Fædrelandsvennen - skal jobbe frilans

Gravejournalisten sier han trives i avisen, men at han nå ser en mulighet til å gjøre noe annet.

Publisert

– Ny livsfase, nye muligheter. I vinter flyttet vår yngste hjemmefra. Med to internasjonalt orienterte barn som klarer seg selv, satte det i gang en del tanker.

Det skriver Leer-Salvesen på Facebook. Han har over 20 års erfaring som journalist, og har blant annet jobbet i NRK, Dagbladet og Klassekampen. Nå jobber han som gravejournalist i Fædrelandsvennen.

– Skal man bruke en slik frihet til noe, eller sette seg ned i sofaen? De kommende årene har jeg muligheten til å jobbe med saker som er «uddaskjærs» som vi sier på Sørlandet. Det som står på planen er mer reising, og arbeid med noen saker som er utenfor formatet til avisen jeg jobber i, skriver Leer-Salvesen.

Han har også skrevet flere lærebøker i journalistikk. Senest i år kom boken «Søke sannhet», som han skrev med sin far, Paul Leer-Salvesen.

Han skriver at han ikke er helt ferdig i Fædrelandsvennen med det aller første.

– Jeg har sagt opp jobben. Dette til tross for at jeg trives med arbeidsoppgavene, har et godt forhold til sjefen og kollegene, og tjener ålreit. Det blir en myk overgang, og jeg kommer til å bidra i Fædrelandsvennen også etter at jeg slutter som fast ansatt på forsommeren. Jeg blir altså frilanser igjen. Men en fevenn kommer jeg alltid til å være.

Powered by Labrador CMS